S.C. NORMA INDUSTRIES S.R.L. infiintata in 1999, are  ca obiect principal de activitate productia de confectii metalice si componente ale structurii metalice.
 

Norma Industries a fost gindita initial ca o firma care sa imbunatateasca gama de produse de papetarie din mase plastice cu modele noi la standarde de calitate occidentala.Strins legat de profilul birotica al firmei, din luna mai 2001 am inceput proiectarea si executia unei game complete de rack-uri networking, de la 6U la 42U, diferite latimi, la standarde de calitate occidentale.

   
       

 

   
Daca initial diferitele parti componente ale rack-urilor se comandau la mai multi subcontractori, in luna decembrie 2001, s-a demarat un alt proiect de amploare si anume deschiderea unei fabrici de productie a carcaselor pentru aparatura electronica.
     
 
   
Societatea a continuat sa doteze fabrica cu echipamente si utilaje de ultima generatie, astfel incat in scurt timp s-a reusit fabricarea unei game foarte largi de produse, cum sunt: rack-uri networking, rafturi metalice, carcase, aparatura electronica,servere, parcometre, automate bancare,vestiate metalice, canale de cablu si accesorii ale acestora, prelucrari de mare precizie a tablelor pentru amenajari unicat, etc.
   
SC NORMA INDUSTRIES SRL a implementat si mentine in prezent un Sistem de Management al Calitatii care indeplineste cerintele standardului: SR EN ISO 9001:2008.
       
Combinatia optima "calitate-performanta-pret" si orientarea catre fabricarea de produse in mod traditional importate, au atras clienti importanti care au remarcat ceea ce ne-am propus de la inceput:
in Romania se pot fabrica produse la standarde occidentale.
   
   
   
   
   
   
  .